Ontwerpbestemmingsplan "Grintweg 295"

Logo Wageningen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wageningen maken bekend dat met ingang van 7 juni 2018 het ontwerpbestemmingsplan “Grintweg 295” ter inzage ligt.

Inhoud en begrenzing bestemmingsplan

Op het perceel Grintweg 295 in Wageningen is een bedrijfspand met woning, zorgboerderij en een aangebouwd bijgebouw met bed & breakfast gelegen. Er zijn plannen ontwikkeld voor een uitbreiding van de zorgboerderij, het realiseren van een paardenstal en uitbreiding van de bed & breakfast. De bestaande veeschuur wordt daarbij gesloopt, waarvoor een nieuw gebouw gerealiseerd wordt. Dit gebouw is bedoeld voor de uitbreiding van de zorgboerderij en het realiseren van drie extra kamers voor bed & breakfast. Wanneer blijkt dat er minder behoefte is aan de zorgboerderij, wil de initiatiefnemer in deze nieuwe accommodatie nogmaals drie kamers voor de bed & breakfast realiseren, zodat in het nieuwe gebouw maximaal zes kamers voor bed & breakfast kunnen worden gerealiseerd. In de nieuw te realiseren paardenstal wordt eveneens een verblijf voor schapen / geiten gerealiseerd.

Met dit ontwerpbestemmingsplan wordt deze ontwikkeling planologisch mogelijk gemaakt.  

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 7 juni 2018 gedurende zes weken (tot en met 18 juli 2018) ter inzage bij Publiekszaken, Markt 22. Publiekszaken is op woensdagochtend geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur en op vrijdagmiddag van 12.30 uur tot 19.00 uur. De stukken kunnen ook op afspraak worden ingezien tussen 8.30 uur en 16.00 uur. Via de gemeentelijke website (www.wageningen.nl) kunt u een afspraak maken.

Website

Het ontwerpbestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente Wageningen (www.wageningen.nl/bestemmingsplannen). Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0289.0063grintweg295-ONT1.

Reageren

Tot en met 18 juli 2018 kan iedereen zijn of haar zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Grintweg 295’ sturen naar de raad van de gemeente Wageningen, postbus 1, 6700 AA Wageningen. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw M. Aberson-Vlassenrood van het team Beleid en Projecten, telefoonnummer (0317) – 492 752.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen of het plan, kunt u contact opnemen met Publiekszaken, telefoonnummer (0317) – 492 400.

Naar boven