Kennisgeving ontwerpwijzigingsplan Agrarisch Buitengebied, Binnenveldse Hooilanden

Logo Ede

Zaaknummer 92546

Op grond van art. 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening

 

Het college van burgemeester en wethouders van Ede gaat binnenkort een wijzigingsplan voorbereiden voor ‘Agrarisch Buitengebied, Binnenveldse Hooilanden’ in Ede.

Inzage

In deze fase van de voorbereiding liggen er nog geen stukken ter inzage, kunt u nog geen zienswijzen indienen en wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld een advies over het voornemen uit te brengen. Te zijner tijd komt het ontwerp wijzigingsplan (digitaal) ter inzage te liggen. Dan is het mogelijk om te reageren. Wanneer dat is, en hoe u kunt reageren, publiceert de gemeente in het weekblad Ede Stad, de Staatscourant en op: https://zoek.officielebekendmakingen.nl

Gebied en gevolg

Het gebied waar dit plan over gaat betreft een aantal percelen in het Binnenveld, die gewijzigd worden in de bestemming ‘natuur’. Dit om nieuwe natuur in het kader van het natuurontwikkelingsproject de Binnenveldse Hooilanden mogelijk te maken. Ten behoeve van de realisatie van deze natuur hebben provincie, waterschap en betrokken gemeenten het ‘Schetsontwerp Binnenveldse Hooilanden’ vastgesteld. Het wijzigingsplan maakt onderdeel uit van dit project.

Informatie

Voor meer informatie belt u Lidwien Wolters, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 68 0343.

 

Naar boven