Bekendmaking ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan “Woningbouw Achterweg-Vervoornlaan Herwijnen"

Logo Lingewaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken de ter inzagelegging bekend van het ontwerpbestemmingsplan “Woningbouw Achterweg-Vervoornlaan Herwijnen”.

 

Toelichting.

Voor de locatie geklemd tussen de Achterweg en de Vervoornlaan wordt door middel van het voorliggend plan woningbouw voorzien, in de vorm van twee vrijstaande woningen aan de Achterweg en vier patiowoningen aan de noordzijde van het plangebied. Aangezien het project in strijd is met het geldende bestemmingsplan wordt een bestemmingsplanherzieningsprocedure ter plaatse gevoerd.

 

Ter inzage.

Vanaf donderdag 7 juni 2018 ligt het ontwerpbestemmingsplan “Woningbouw Achterweg-Vervoornlaan Herwijnen” gedurende zes weken (tot en met 18 juli 2018) voor eenieder ter inzage. Het plan is in te zien bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 te Asperen, tijdens openingstijden. Buiten deze tijden om kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via tel. 0345-634000.

 

Digitaal raadplegen.

Het bestemmingsplan is beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0733.BpHwnAchterwVervoo-OW01. Daarnaast kunt u via de gemeentelijke website www.lingewaal.nl  >>> wonen, (ver)bouwen en verhuizen >>> bestemmingsplannen >>> plannen in procedure kennisnemen van het ontwerpbestemmingsplan. 

 

Zienswijzen.

Tijdens de termijn van ter inzagelegging kunt u bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen, gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 3, 4147 AN Asperen.

 

Naar boven