Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor Hezelaarsestraat ongenummerd (ten westen van huisnummer 5) te Liempde (gemeente Boxtel)

Logo Boxtel

Coördinatiebesluit

Burgmeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat zij besloten hebben de coördinatieregeling toe te passen voor de te voeren procedures ten behoeve van de ontwikkeling van de locatie Hezelaarsestraat ongenummerd (ten westen van huisnummer 5) in Liempde. Deze regeling maakt het mogelijk om de besluiten behorende bij genoemde ontwikkeling gezamenlijk voor te bereiden en te coördineren. Het gaat hierbij in dit geval om het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen. Het doorlopen van deze procedure heeft tot gevolg dat tevens bundeling van rechtsbescherming plaatsvindt. Hierdoor hoeft een belanghebbende burger slechts tegen één besluit rechtsmiddelen aan te wenden. Het college van burgemeester en wethouders verzorgt de coördinatie van de vaststelling van het bestemmingsplan en verlening van de omgevingsvergunning. De bevoegdheid tot vaststelling van het bestemmingsplan blijft in handen van de gemeenteraad. Het is niet mogelijk om tegen dit coördinatiebesluit als zodanig bezwaar of beroep in te stellen.

Ontwerpbesluiten

Op grond van artikel 3.8 van de Wet Ruimtelijke Ordening maken burgemeester en wethouders bekend dat op grond van dit coördinatiebesluit met ingang van vrijdag 19 januari 2018 ter inzage liggen:

O ntwerpbestemmingsplan Hezelaarsestraat ongenummerd (ten westen van huisnummer 5) te Liempde

Het plangebied van het bestemmingsplan betreft het perceel Hezelaarsestraat ongenummerd, kadastraal bekend als LDE02, sectie H, perceelnummer 614 (ten westen van huisnummer 5) teLiempde. In voorliggend bestemmingsplan wordt de bestemming van het voormalig agrarisch perceel gewijzigd in een woonbestemming bestemd voor één ruimte-voor-ruimtewoning.

O ntwerp besluit omgevingsvergunning Hezelaarsestraat ongenummerd (ten westen van huisnummer 5) te Liempde

In aanvulling op het nieuwe hoofdgebouw van 1060m3 komt er een bijgebouw van 100m2 geschikt voor een Bed & Breakfast voor maximaal 8 personen. Voor het nieuwe hoofdgebouw en de Bed & Breakfast is een omgevingsvergunning aangevraagd. Het ontwerpbesluit bevat het voornemen om deze vergunning te verlenen.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Hezelaarsestraat ongenummerd (ten westen van huisnummer 5) te Liempde’ en het ontwerpbesluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning liggen met ingang van vrijdag 19 januari 2018 gedurende zes weken ter inzage. De stukken liggen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, ingang Markt. Het gemeentehuis is geopend op maandag en dinsdag van 8:30 tot 17:00 uur, woensdag en donderdag van 8:30 tot 19:30 uur en op vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur.

Het digitale ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u via diverse zoekopties (via kaart, adres of ID-nummer NL.IMRO.0757.BP07RvRHezelrsestr-OTW1) raadplegen en downloaden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl of via de volgende directe link/weblocatie: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0757.BP07RvRHezelrsestr-OTW1

Zienswijzen

 

Tot en met donderdag 1 maart 2018 kan iedereen mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.

Verzoek om in uw zienswijze kenbaar te maken tegen welk ontwerpbesluit (bestemmingsplan en/of omgevingsvergunning) uw zienswijze zich richt.

Richt uw zienswijze zich op het ontwerpbestemmingsplan dan behandelt de gemeenteraad de zienswijze bij de besluitvorming over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Heeft uw zienswijze betrekking op de omgevingsvergunning, dan behandelt het college van burgemeester en wethouders de zienswijze bij het besluit op de aanvraag omgevingsvergunning.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar van de gemeente Boxtel via telefoonnummer 073 553 1660. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn hiervoor een afspraak te maken.

Informatie

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de heer D. van de Ven van de Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Telefonisch te bereiken onder 073 553 1660 en per email op D.vd.Ven@MijnGemeenteDichtbij.nl

Naar boven