Ontwerp-omgevingsvergunning – Bouwen van een bedrijfsgebouw / Ecomunitypark 2 te Oosterwolde

Logo Ooststellingwerf

Burgemeester en wethouders van Ooststellingwerf maken op grond van artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat de ontwerp-omgevingsvergunning ter inzage ligt.

De ontwerp-omgevingsvergunning betreft een kavel op het Ecomunitypark 2 te Oosterwolde en voorziet in de realisatie van een bedrijfsgebouw. De omgevingsvergunning heeft besluitnummer OV-2018-3107.

Ter inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang vanaf 7 juni 2018 tot en met 18 juli 2018 gedurende een periode van 6 weken ter inzage. Om de ontwerp-omgevingsvergunning met bijlagen in te zien kunt u tijdens openingstijden terecht bij de publieksbalie van de gemeente Ooststellingwerf, ’t Oost 11, 8431 LE in Oosterwolde. Ook zijn deze digitaal in te zien op de internetpagina van de gemeente www.ooststellingwerf.nl onder het kopje ‘Bewoners & bezoekers’ ’Wonen’ ‘Bestemmingsplannen’.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging (vanaf 7 juni 2018 tot en met 18 juli 2018) kan eenieder schriftelijk zienswijzen tegen de ontwerp-omgevingsvergunning naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Ooststellingwerf aan ’t Oost 11 te Oosterwolde. Zienswijzen kunnen gestuurd worden naar college van burgemeester en wethouders, Postbus 38, 8430 AA Oosterwolde onder vermelding van besluitnummer OV-2018-3107. Dit kan ook mondeling op afspraak met het Omgevingsloket via het algemene telefoonnummer 14 0516.

Naar boven