Ontwerpbestemmingsplan Canada 4 te Elsloo

Logo Ooststellingwerf

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf 7 juni 2018 het ontwerpbestemmingsplan Canada 4 te Elsloo ter inzage ligt.

De aanleiding van het opstellen van het voorliggende bestemmingsplan is het wegbestemmen van de camping en het mogelijk maken van twee vrijstaande woningen (de bestaande woonboerderij en één nieuw te bouwen woning).

Ter inzage

U kunt het ontwerpbestemmingsplan (planidentificatienummer: NL.IMRO.0085.BPCanada4-ON01) vanaf 7 juni tot en met 18 juli 2018 inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, ’t Oost 11 te Oosterwolde.

Het ontwerpbestemmingsplan is verder digitaal raadpleegbaar en beschikbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

U kunt de locatie ook direct raadplegen via de volgende URL:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0085.BPCanada4-ON01

Zienswijze indienen

Gedurende de inzagetermijn kunt u op dit voornemen zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Iedereen mag van deze mogelijkheid gebruik maken.

Schriftelijk

Stuur uw zienswijze naar de raad van de gemeente Ooststellingwerf, Postbus 38, 8430 AA Oosterwolde. Vermeld in uw brief het onderwerp: ontwerpbestemmingsplan Canada 4 te Elsloo

Mondeling

Voor een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met de afdeling Mens & Omgeving via 14 0516 (geen netnummer).

Naar boven