Besluit M.E.R.-beoordeling VSB groep

Logo Druten

Inhoud

Het college van burgemeester en wethouders van Druten maakt bekend, dat zij op 22 mei 2018 besloten heeft dat er geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld voor het veranderen van een inrichting met de volgende activiteiten:

- Het uitbreiden van de inrichting aan de Van Heemstraweg 80 te Druten met het twee maal per jaar breken van 2.000 ton puin en een opslagcapaciteit voor 2.000 ton van buiten de inrichting afkomstig ongebroken puin (zijnde onbruikbaar bestratingsmateriaal).

Het besluit treedt in werking op 7 juni 2018

Ter inzage

De aanmeldnotitie, het m.e.r.-beoordelingsbesluit en de behorende stukken liggen met ingang van 7 juni 2018 gedurende een termijn van zes weken ter inzage. De stukken kunnen op verzoek worden ingezien bij het gemeentehuis van de gemeente Druten, Heuvel 1 te Druten. Hiertoe kan tijdens kantooruren een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14-0487.

Rechtsbescherming

Dit besluit wordt gezien als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht. Tegen dit besluit kan alleen bezwaar worden gemaakt door een belanghebbende die, los van het besluit omgevingsvergunning Wabo, rechtstreeks in zijn belang wordt getroffen.

 

Druten, 22 mei 2018

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris, de burgemeester,

mr. drs. A.J.E.M. Buise-Jansen drs. L.J.E.M. van Riswijk

Naar boven