Ontwerpbestemmingsplan compensatiewoning ZWR 9 nabij Kerkweg 147, Ouderkerk aan den IJssel

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Tiendweg 66 te Krimpen aan de Lek met ingang van 6 juni 2018 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

 

Ligging en beschrijving plan

Het plan betreft de bouw van een nieuwe woning nabij Kerkweg 147 in Ouderkerk aan den IJssel. Het gaat hierbij om de compensatie van 1 van de 14 woningen die als gevolg van de aanleg van de Zuidwestelijke Randweg N207 bij Gouda gesloopt moesten worden.  

 

Zienswijze

Vanaf woensdag 6 juni 2018 ligt het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende 6 weken ter inzage bij het Klantcontactcentrum het gemeentehuis, Dorpsplein 8 in Stolwijk. Om de stukken in te kunnen zien, kunt u via het klantcontactcentrum (tel. 14-0182) een afspraak maken met de behandelend ambtenaar.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken kunt u ook bekijken via de gemeentelijke website www.krimpenerwaard.nl inwoners / bouwen en wonen / bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan-ID): NL.IMRO.1931.BP1608BG016-ON01.

 

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad, postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw Visser van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. 14 0182.

 

Stolwijk, 5 juni 2018

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard,

Namens deze:

mw. mr. M. Plantinga, sectretaris, mr. R.S. Cazemier, burgemeester

Naar boven