Ontwerp bestemmingsplan Tiendweg 3

Logo Woerden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Tiendweg 3’ met identificatienummer NL.IMRO.0632.BPTiendweg3-bOW1 ter inzage ligt van 31 mei tot en met 11 juli2018(niet 11 juni, zoals eerder vermeld).

Plangebied en doel

Het bestemmingsplan maakt de bouw van een woning mogelijk tussen de bestaande woningen Tiendweg 1 en 5.

Inzien

Het plan en bijbehorende relevante stukken kunt u vinden op www.woerden.nl > bouwen en verbouwen bestemmingsplannen > bestemmingsplannen in voorbereiding.

Tevens kunt u de stukken inzien in het stadhuis. Naast het stadhuis en onze website kunt u het plan ook vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen bij het College van burgemeester en wethouders van Woerden, p.a. team ruimtelijke plannen, Postbus 45, 3440 AA Woerden.

Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 0348-428642, informeren naar de heer Lindeman) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van ter inzage legging. U kunt geen zienswijze indienen via e-mail.

Naar boven