Gemeente Midden-Delfland - Ontwerpbesluit omgevingsvergunning - Het oprichten van een woning aan de Veldvreugd nabij nr. 18 (Sectie Q 1754, 2636 JJ) in Schipluiden

Logo Midden-Delfland

Het oprichten van een woning aan de Veldvreugd nabij nr. 18 (Sectie Q 1754, 2636 JJ) in Schipluiden (Z-HZ_WABO-2018-0127).

 

Het ontwerpbesluit omgevingvergunning ligt ter inzage

Vanaf 1 juni 2018 ligt het ontwerpbesluit ter inzage voor de periode van zes weken bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

 

Het ontwerpbesluit kunt u ook inzien als PDF op de gemeentelijke website: www.middendelfland.nl >Actueel>Stukken ter inzage of op www.ruimtelijkeplannen.nl onder imro-code NL.IMRO.1842.ovVeldvreugdnb18SL-on01. Op deze website kiest u voor bestemmingsplannen onder de kop “Een plan BEKIJKEN”, waarna u de mogelijkheid heeft het ontwerpbesluit op te roepen op het scherm. Dit kan bijvoorbeeld door de naam van het ontwerpbesluit in te typen of in te zoomen op de kaart.

 

Indienen zienswijzen

Belanghebbenden kunnen, gedurende de termijn van ter inzage ligging, zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbesluit kenbaar maken. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. De schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden.

 

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen. Dit formulier vindt u op de gemeentelijke website: www.middendelfland.nl/zienswijze. Voor het digitaal indienen van een zienswijze moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

 

Naar boven