Bekendmaking kennisgeving inzake boete Emmanuel Adofo, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid maakt bekend op 31 mei 2018 een voorgenomen besluit te hebben genomen, gericht aan de heer Emmanuel Adofo (hierna te noemen: belanghebbende), geboren op 18 december 1982 in Accra (Ghana), huidige verblijfplaats onbekend, inzake een overtreding van de Wet arbeid vreemdelingen. Bij dit voorgenomen besluit is het voornemen om belanghebbende een boete op te leggen van € 3.000,-. Het volledige voorgenomen besluit ligt voor belanghebbende ter inzage op het Ministerie van SZW, adres Parnassusplein 5, 2511 VX Den Haag; indien belanghebbende daarom verzoekt, zal hem een afschrift van het voorgenomen besluit worden verstrekt.

Op grond van artikel 5:53, derde lid, en artikel 4:8 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) wordt belanghebbende in de gelegenheid gesteld om binnen 15 dagen na datum van publicatie van deze tekst in de Staatscourant zijn zienswijze naar voren te brengen over mijn voornemen tot boeteoplegging.

De schriftelijke zienswijze kan belanghebbende sturen naar het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Inspectie SZW, Afdeling Boete, Dwangsom en Inning t.a.v. de contactpersoon en onder vermelding van het postadres Postbus 90801, 2509 LV ‘s-Gravenhage. Ik verzoek belanghebbende in de zienswijze te verwijzen naar het kenmerk 071800411/02.

Een zienswijze kan ook per e-mail worden ingediend en ook daarbij verzoek ik belanghebbende te verwijzen naar het kenmerk. Verder verzoek ik belanghebbende de zienswijze in pdf-formaat als bijlage in de e-mail te verzenden. Deze e-mail met bijlage kan gezonden worden naar: zienswijze@inspectieszw.nl

Als belanghebbende niet binnen 15 dagen na datum van publicatie een zienswijze heeft ingediend, ga ik ervan uit dat belanghebbende geen gebruik wenst te maken van de hem geboden mogelijkheid deze naar voren te brengen. Een besluit tot boeteoplegging zal worden genomen en eventueel zo spoedig mogelijk worden gepubliceerd.

Naar boven