Voorbereidingsbesluit Zeeburgereiland, water en Baaibuurt-west

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

De gemeenteraad van Amsterdam heeft in zijn vergadering van 20 december 2017 besloten dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied dat op de kaart met nummer NL.IMRO.0363.M1702VBGST-VG01 met een arcering is aangegeven en dat bestaat uit het op die kaart aangegeven water om Zeeburgereiland en uit het gebied Baaibuurt West dat ongeveer wordt begrensd door de IJburglaan, de Zuiderzeeweg en de Zuider IJdijk.

Het voorbereidingsbesluit is in werking getreden nadat de gemeenteraad het besluit heeft genomen en geldt voor de periode van één jaar.

Het voorbereidingsbesluit ligt ter inzage met ingang van 18 januari 2018 gedurende een termijn van zes weken op de volgende adressen/het volgende adres:

  • Het Stadsloket van het stadhuis, Amstel 1, Amsterdam. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk op www.amsterdam.nl/adressengids/stadsloketten/stadsloket-centrum

  • Het stadsdeel Oost, Oranje-Vrijstaatplein 2, Amsterdam. Bel voor openingstijden, 14 020 of kijk op www.amsterdam.nl/adressengids/stadsloketten/stadsloket-oost .

Het voorbereidingsbesluit Zeeburgereiland, water en Baaibuurt-west met de daarop betrekking hebbende stukken is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0363.M1702VBGST-VG01.

 

Tegen dit besluit staat geen bezwaar of beroep open.

Amsterdam, 17 januari 2018

burgemeester en wethouders,

mr. A.H.P. van Gils

secretaris

J.J. van Aartsen

waarnemend burgemeester

Naar boven