Vestiging voorkeursrecht ex artikel 6 Wet voorkeursrecht gemeenten Stationsomgeving, Nunspeet

Logo Nunspeet

Burgemeester en wethouders van Nunspeet maken op grond van artikel 7 lid 1 van de Wet voorkeursrecht gemeenten (Wvg) bekend dat zij ingevolge artikel 6 Wvg op 29 mei 2018 hebben besloten om gronden voorlopig aan te wijzen waarop de bepalingen van de Wvg van toepassing zijn.

De aanwijzing betreffen de percelen:

  • 1.

    Elspeterweg 2, Elspeterweg 2a, Elspeterweg 2b, kadastraal bekend als gemeente Nunspeet, sectie K, nummer 437

  • 2.

    Elspeterweg nabij 2, kadastraal bekend als gemeente Nunspeet, sectie K, nummer 880

  • 3.

    Industrieweg 15, kadastraal bekend als gemeente Nunspeet, sectie B, nummer 8430

  • 4.

    Nijverheidsweg 3, kadastraal bekend als gemeente Nunspeet, sectie B, nummer 7529

  • 5.

    Nijverheidsweg 6, Nijverheidsweg 6a, Nijverheidsweg 6b, Nijverheidsweg 8, kadastraal bekend als gemeente Nunspeet, sectie B, nummer 6701

  

Ter inzage

Het besluit van burgemeester en wethouders ligt tezamen met de bij het besluit behorende bijlagen met ingang van 31 mei 2018 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage tijdens openingstijden bij het gemeentehuis Nunspeet, Markt 1 te Nunspeet.

 

Bezwaar en voorlopige voorziening

Belanghebbenden kunnen gedurende zes weken na dagtekening van deze publicatie in de Staatscourant, onder vermelding van “AWB/BEZWAAR WVG STATIONSOMGEVING” een bezwaarschrift indienen bij Het college van burgemeester en wethouders van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet.

 

Degene die een bezwaarschrift indient, kan, indien onverwijlde spoed dat vereist tevens de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, sector bestuursrecht, Postbus 9030 6800 EM Arnhem, verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen.

 

Zienswijze

Binnen drie maanden dient de raad het collegebesluit te bestendigen. In het kader van een zorgvuldige voorbereiding van het door de raad te nemen besluit tot aanwijzing van gronden kunnen belanghebbenden gedurende veertien dagen met ingang van 31 mei 2018 hun zienswijze ten aanzien van het concept-raadsvoorstel schriftelijk dan wel mondeling naar voren brengen.

 

De schriftelijke zienswijze kan gericht worden aan: Het college van Burgemeester en Wethouders van Nunspeet , Postbus 79, 8070 AB Nunspeet.

 

Indien belanghebbenden mondeling hun zienswijze aan de gemeenteraad naar voren willen brengen, kunnen zij voor het maken van een afspraak contact opnemen met mevrouw S.E.M Duschka, telefoon 0341-259241

 

Naar boven