Verleende omgevingsvergunning de Waalwijkseweg 1 te Udenhout Z-HZ_WABO-2017-04565. Verzonden 25 mei 2018.

Logo Tilburg

Verleende omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning. Het betreft de Waalwijkseweg 1 te Udenhout

Burgemeester en wethouders van Tilburg maken bekend dat zij voornemens zijn omgevingsvergunning als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) te verlenen voor de volgende activiteiten:

1. het handelen in strijd met regels van de ruimtelijke ordening, als bedoeld in artikel 2.1 lid 1 onder c van de Wabo, getoetst aan de in artikel 2.12 Wabo opgenomen weigeringsgronden

 2. het (ver-) bouwen van een bouwwerk, als bedoeld in artikel 2.1 lid 1 onder a van de Wabo, getoetst aan de in artikel 2.10 Wabo opgenomen weigeringsgronden

Inzake het bouwen van een woning. Het betreft de Waalwijkseweg 1 te Udenhout (Z-HZ_WABO-2017-04565).

Terinzagelegging

De beschikking en de bijbehorende stukken kunnen van maandag 28 mei 2018 tot en met maandag 9 juli  2018 worden ingezien via www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen , www.ruimtelijkeplannen.nl en inclusief vergunningstukken via www.tilburg.nl/omgevingsvergunningen. (planidentificatienummer NL.IMRO.0855.BSP2018001-c001).

De beschikking is niet gewijzigd t.o.v. de ontwerpbeschikking.

Beroepsmogelijkheid beschikking

Tegen de beschikking kan gedurende de genoemde termijn beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze ten aanzien van de desbetreffende ontwerpbeschikking kenbaar hebben gemaakt. Het beroepschrift kan worden ingediend bij de rechtbank Zeeland - West-Brabant, Team Bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA te Breda. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Wel kan gedurende de genoemde termijn gelijktijdig met een beroepschrift een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland - West-Brabant, Team Bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA te Breda. Wanneer een voorlopige voorziening wordt gevraagd, treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen. U kunt het beroep- / verzoekschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Wij maken u erop attent dat tegen de uiteindelijke beschikking slechts beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden, die een zienswijze naar voren hebben gebracht tegen de thans aan de orde zijnde ontwerpbeschikking.

Tilburg, 24 mei 2018

 

Naar boven