Provincie Zeeland - Ontwerp planwijziging 2018 van het Natuurbeheerplan Zeeland 2016

Logo Zeeland

Op 22 mei 2018 hebben Gedeputeerde Staten de Ontwerp planwijziging natuurgebieden 2018 van het Natuurbeheerplan Zeeland 2016 vastgesteld voor zienswijzen en advies.

Het Natuurbeheerplan Zeeland bevat de begrenzing van natuurgebieden en agrarische beheergebieden en dient onder andere voor de subsidiëring van het natuurbeheer. De ontwerp planwijziging bevat wijzigingen in de begrenzing van enkele bestaande en nieuwe natuurgebieden, wijzigingen van beheertypen van enkele bestaande natuurgebieden, wijziging van natuurbeheertypen ambitie, wijziging van de begrenzing Open akker, Open grasland, Droge dooradering en Categorie water en wijzigingen van de paragrafen 3.4 tot en met 3.5 Agrarische natuurbeheer.

 

Ter inzage 

De ontwerp planwijziging ligt vanaf 4 juni tot en met 15 juli 2018 ter inzage op het provinciehuis, Abdij 6 te Middelburg en op de gemeentehuizen in Zeeland en kan verder worden ingezien op en gedownload van de provinciale website op https://www.zeeland.nl/terinzage. De bijbehorende kaarten kunnen in deze periode in detail worden bekeken via de provinciale website op:

https://kaarten.zeeland.nl/map/natuur_landschap

 

Zienswijze 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij de Gedeputeerde Staten van Zeeland. Schriftelijke zienswijzen kunnen, voorzien van adresgegevens en motivering, worden ingediend bij Provincie Zeeland, Postbus 6001, 4330 LA Middelburg. Voor mondelinge zienswijzen kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met Provincie Zeeland op 0118-631011.

 

Naar boven