** Rectificatie ** Gemeente Rhenen - Ontwerpbestemmingsplan “Zwijnsbergen tussen 59a en 63 Elst”

Logo Rhenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Zwijnsbergen tussen 59a en 63 Elst” in het kader van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) ter inzage wordt gelegd.

Deze publicatie is gerectificeerd omdat in het eerdere bericht gesproken werd over nummer 53 in plaats van 63. Het plan heeft betrekking op Zwijnsbergen tussen 59a en 63 in Elst.

 

Inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan “Zwijnsbergen tussen 59a en 63 Elst” voorziet in de realisatie van 3 woningen.

 

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan, inclusief onderliggende stukken, ligt van donderdag 31 mei 2018 tot en met woensdag 11 juli 2018 voor een ieder ter inzage.

•Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl, via identificatienummer NL.IMRO.0340.BPZwijnsbergen63-ON01;

•de link naar het ontwerpbestemmingsplan is ook te vinden op onze website www.rhenen.nl (via de zoekterm “ter inzage leggingen”);

•een analoog (papieren) exemplaar van het bestemmingsplan is in te zien in het Huis van de gemeente, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen. Inzien kan op afspraak, zie voor meer informatie www.rhenen.nl.

 

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Marriëlle Cornelisse , telefoonnummer 140317 of e-mail marrielle.cornelisse@rhenen.nl.

 

Zienswijzen

Iedereen kan gedurende de termijn over bovengenoemd ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze(n) indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen gestuurd worden naar Huis van de Gemeente, Postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van ‘Zienswijze team Economie en Ruimte’. Ook kunt u mondeling uw zienswijze(n) indienen. Neemt u hiervoor contact op met Marriëlle Cornelisse telefoonnummer 140317.

Naar boven