Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Streefkerk, Bosstraat 13-27’

Logo Molenwaard

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maakt het college van de gemeente Molenwaard bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Streefkerk, Bosstraat 13-27’ ter inzage ligt. Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van negen rijwoningen (sociale huur) ter plaatse van acht, te slopen 2-onder-1 kapwoningen (sociale huur) aan de Bosstraat 13 t/m 27 (oneven) te Streefkerk.

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 25 mei 2018 zes weken tijdens openingstijden ter inzage in de bibliotheek te Nieuw-Lekkerland (Raadhuisplein 1) en is 24 uur per dag raadpleegbaar via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder identificatienummer NL.IMRO.1927.BPbosstraat1327SKK-OW01.

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn kan een ieder een mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad. Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijzen of voor het inwinnen van informatie kunt u een afspraak maken met de heer M. Antens, 14 0184.

Naar boven