Ter inzagelegging ontwerp omgevingsvergunning uitbreiding zorgcomplex Wilddreef, fase 1

Logo Leiderdorp

Burgemeester en wethouders van Leiderdorp maken volgens artikel 3.12, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning fase 1 (NL.IMRO.0547.OVwilddreef3-ON01) te verlenen voor het afwijken van het geldende bestemmingsplan “Schansen e.o.” voor het uitbreiden van het bestaande zorgcomplex aan de Wilddreef.

Voor de omgevingsvergunning is de activiteit ‘planologische afwijking’ op grond van artikel 2.1 lid 1 sub c van de Wabo van toepassing. De omgevingsvergunning voor deze activiteit kan met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wabo worden verleend.

 

Het project

Stichting Philadelphia Zorg is voornemens een project uit te voeren dat bestaat uit het uitbreiden van het bestaande zorgcomplex met twee zorgwoningen voor 18 cliënten, een ruimte voor dagbesteding alsmede het inrichten van het bijbehorende terrein.

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken (dossiernummer 2018-0082-OG01) liggen met ingang van donderdag 24 mei tot en met 4 juli 2018 ter inzage in het gemeentehuis in Leiderdorp, bij de afdeling gemeentewinkel. De stukken kunt u tevens zelf tijdens openingstijden inzien bij de receptiebalie in het gemeentehuis, Willem-Alexanderlaan 1, te Leiderdorp.

 

De ontwerp omgevingsvergunning is ook te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, de gemeentelijke website www.leiderdorp.nl en via de onderstaande link:

http://ro-online.leiderdorp.org/productie/NL.IMRO.0547.OVwilddreef3-ON01

Zienswijze

Binnen de termijn van tervisielegging van de ontwerp omgevingsvergunning kan eenieder zijn of haar zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning schriftelijk, digitaal dan wel mondeling naar voren brengen.

  • Schriftelijke zienswijzen moeten worden gestuurd naar het college van burgemeester en wethouders en kunnen worden gestuurd naar postbus 35, 2350 AA Leiderdorp, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp omgevingsvergunning uitbreiding zorgcomplex Wilddreef’.

 

  • Digitale zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders en kunnen worden gemaild naar RO@leiderdorp.nl, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp omgevingsvergunning uitbreiding zorgcomplex Wilddreef’.

 

  • Mondelinge zienswijzen kunnen (op afspraak) naar voren worden gebracht in het gemeentehuis. U kunt hiervoor contact opnemen met Rob van de Loo, senior beleidsmedewerker ruimte, tel: 071-5458528/06-46809348, e-mail: RvdLoo@leiderdorp.nl

Nadere informatie

Voor nadere informatie over de procedure van de omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met Rob van de Loo, senior beleidsmedewerker ruimte, tel: 071-5458528/06-46809348, e-mail: RvdLoo@leiderdorp.nl

N.B. Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing, dit is van belang in de beroepsfase die na de verlening van de omgevingsvergunning volgt. De Crisis- en herstelwet is te raadplegen op www.wetten.overheid.nl.

Leiderdorp, 23 mei 2018

Naar boven