Ontwerp-Tweede addendum op het beeldkwaliteitplan Oostindie

Logo Leek

Burgemeester en wethouders van Leek maken bekend dat het ontwerp voor het Tweede addendum op het beeldkwaliteitplan Oostindie ter inzage ligt. Het ontwerp-tweede addendum bevat beoordelingscriteria voor de nieuwe woonbebouwing en de inrichting van de openbare ruimte in het woningbouwplan voor een deel van deelgebied Het Buiten in de wijk Oostindie te Leek.

Het beeldkwaliteitplan, dat te zijner tijd als welstandsnota als bedoeld in artikel 12a van de Woningwet ter vaststelling aan de raad wordt aangeboden, betreft een wijziging van het in 2004 door de raad vastgestelde Beeldkwaliteitplan Oostindie voor een deel van het onderdeel Het Buiten. Deze wijziging is noodzakelijk, omdat de verkaveling van dit deel is aangepast.  

Hetontwerp voor het Tweede addendum op het beeldkwaliteitplan Oostindie ligt vanaf 25 mei 2018 gedurende zes weken ter inzage bij het Klantcontactcentrum. Gedurende deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de raad van de gemeente Leek, Postbus 100, 9350 AC Leek. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt. Hiertoe kan contact worden opgenomen met het Klantcontactcentrum (0594 -551515). Het ontwerp-tweede addendum kan ook worden geraadpleegd via de website www.leek.nl.

Naar boven