Weigering verklaring van geen bedenkingen en weigering omgevingsvergunning afwijken bestemmingsplan voor de bouw van een woning op het perceel Molengouw nabij 48, Broek in Waterland

Logo Waterland

Burgemeester en wethouders van Waterland maken bekend dat de gemeenteraad heeft besloten een verklaring van geen bedenkingen te weigeren en dat burgemeester en wethouders hebben besloten een omgevingsvergunning te weigeren voor het gebruiken van gronden in strijd met het bestemmingsplan ‘Broek in Waterland 2008’ voor het bouwen van een woning nabij Molengouw 48 in Broek in Waterland. Hiertoe is een aanvraag omgevingsvergunning gedaan om af te wijken van het bestemmingsplan ‘Broek in Waterland 2008’ op grond van art. 2.12, lid 1, onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

 

De besluiten liggen van 25 mei 2018 tot en met 5 juli 2018 ter inzage in het gemeentehuis aan de Pierebaan 3 in Monnickendam.

 

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het besluit bij de rechtbank Noord-Holland (sector bestuursrecht), Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. De omgevingsvergunning treedt de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt in werking. Het beroep heeft geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland dan wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur, woensdag van 8.00 tot 16.00 uur en donderdag van 18.00 tot 20.00 uur;

 

Waterland, 24 mei 2018

 

Naar boven