Vooraankondiging en inzage voorontwerpbestemmingsplan

Logo Baarn

De Tuinen van Noord, de Drakentuin (locatie Montini-school )

Burgemeester en wethouders van Baarn maken overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid ter plaatse van de voormalige Montini-school aan de Wagenaarlaan te Baarn.

De procedure start met de terinzagelegging van het voorontwerpbestemmingsplan “De Tuinen van Noord, de Drakentuin”.

Voorontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Baarn maken bekend dat van vrijdag 25 mei 2018 tot en met donderdag 21 juni 2018 het voorontwerpbestemmingsplan “De Tuinen van Noord, de Drakentuin” voor inspraak ter inzage ligt.

Het voorontwerpbestemmingsplan is opgesteld om nieuwbouw van 21 appartementen en 8 rug-aan-rugwoningen mogelijk te maken ter plaatse van de voormalige Montini-school. Het plangebied grenst aan de noordzijde aan de Drakenburgerweg, aan de oostzijde aan een fietspad, aan de zuidzijde aan Buitenplaats de Rusthoek en aan de westzijde aan de Wagenaarlaan.

Wilt u het bestemmingsplan inzien?

Het voorontwerpbestemmingsplan “Tuinen van Noord, de Drakentuin” is digitaal in te zien via de landelijke website ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (idn) is NL.IMRO.0308.BP0078-VO01. Door het pad http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0308.BP0078-VO01 in te typen komt u direct bij het voorontwerpbestemmingsplan “De Tuinen van Noord, de Drakentuin”.

Het plan is ook in te zien in de centrale hal van het gemeentehuis van 08.00 uur tot 17.00 uur (op vrijdagen tot 16.00 uur). Hebt u vragen? Dan kunt u een afspraak maken bij de balie Frontoffice, telefoon 035 – 548 16 11.

Inloopavond maandag 4 juni 2018

Op maandagavond 4 juni 2018 wordt een inloopavond over het voorontwerpbestemmingsplan georganiseerd. De inloopavond vindt plaats in de oudbouw van het gemeentehuis van Baarn (ingang Laanstraat 1). Tussen 19.00 en 20.30 uur bent u van harte welkom. U kunt het bestemmingsplan inzien en vragen stellen. Op deze avond is ook het voorontwerpbestemmingsplan “Tuinen van Noord, Elly J. Meijertuin” (locatie Gaspard de Coligny-school) in te zien.

Indienen inspraakreactie

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt gedurende 4 weken van vrijdag 25 mei 2018 tot en met donderdag 21 juni 2018 ter inzage. Gedurende deze periode is het mogelijk een inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan in te dienen. Dit kan schriftelijk bij burgemeester en wethouders van Baarn, postbus 1003, 3740 BA BAARN, o.v.v. inspraakreactie voorontwerp de Drakentuin . Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie, kunt u contact opnemen met mevrouw E. Nelissen (035 -5481 782) of per mail emmi.nelissen@baarn.nl.

Naar boven