Ontwerp omgevingsvergunning en ontwerpbesluit hogere grenswaarde Koningin Wilhelminalaan 20 Wilhelminaoord

Logo Westerveld

Overeenkomstig artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) maken burgemeester en wethouders van Westerveld bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 Wabo een uitgebreide omgevingsvergunning willen verlenen voor het verbouwen van de voormalige mandenmakerij aan Koningin Wilhelminalaan 20-22 in Wilhelminaoord tot 13 woonappartementen voor de huisvesting van jongvolwassenen met een aandoening in het autistisch spectrum. Het pand is een Rijksmonument (monumentnummer 37498). De omgevingsvergunning zal worden verleend voor de activiteiten ‘Bouwen’, ‘Handelen met gevolgen voor beschermde monumenten’ en ‘Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ en heeft de planidentificatie NL.IMRO.1701.572AFWKonWilh20WHO-0001.

Ter inzage: het ontwerp van de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken en het ontwerpbesluit tot vaststelling hogere grenswaarde voor wat betreft geluid zijn op afspraak in te zien in het gemeentehuis in Diever. De ontwerpvergunning Wabo is ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze: vanaf 24 mei 2018 tot en met 4 juli 2018 kan een ieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Dit geldt voor beide ontwerpbesluiten. Een schriftelijke zienswijze stuurt u aan het college van Westerveld, Postbus 50, 7970 AB Havelte. Graag bij correspondentie het zaaknummer 203174 vermelden. Voor het maken van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14 0521.

Contact: team Leefomgeving, telefoonnummer 14 0521Vul hier de tekst in]

Naar boven