Ontwerpbestemmingsplan Industrielaan 12

Logo Veenendaal

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan Industrielaan 12 met ingang van 24 mei 2018, gedurende 6 weken ter inzage ligt¹. Dit op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening. U kunt de stukken op afspraak inzien bij het omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Het ontwerpplan met bijbehorende stukken is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Deze publicatie dient tevens te worden opgevat als de kennisgeving als bedoeld in artikel 1.3.1. Bro (melding voornemen bestemmingsplanherziening). Voor bovengenoemd bestemmingsplan is geen milieueffectrapport opgesteld.

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Het ontwerpplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de realisering van in totaal 66 appartementen, waarvan 24 sociale huurwoningen en 42 zorgwoningen op het perceel Industrielaan 12 (op de locatie van de voormalige autogarage Kirpestein).

Geen exploitatieplan

Het verhaal van de kosten voor de realisering van dit bestemmingsplan is via een overeenkomst verzekerd. Daarom is voor het bestemmingsplan geen exploitatieplan opgesteld.

Meer info?

Wilt u meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan Industrielaan 12? Op 5 juni 2018 van 18:30 tot 20:00 uur zal een inloopavond plaatsvinden in de oude autogarage Kirpestein, op de hoek Zuivelstraat 1 /Industrielaan 12.

Wilt u een zienswijze indienen?

Binnen de genoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (niet per e-mail) of mondeling een zienswijze op het ontwerp kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Veenendaal, postbus 1100, 3900 BC Veenendaal o.v.v. ‘zienswijze Industrielaan 12 – z-833559’. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u – ook binnen genoemde termijn – een afspraak maken met de heer Gert Drost van de afdeling Wonen en Leven, telefoonnummer (0318) 538 538.

Crisis- en herstelwet

Dit ontwerpbestemmingsplan betreft tevens een project als bedoeld in afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet. Dat betekent onder meer dat bijzondere procedurele bepalingen van toepassing zullen zijn op de beroepsprocedure bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Die procedure is nu nog niet aan de orde.

 

¹ U kunt de stukken op afspraak inzien bij het omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Ook kunt u het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven