Raadhuisstraat 74, Rucphen

Logo Rucphen

 

Voor : het aanleggen van een parkeerterrein

Activiteit(en) : strijdig gebruik

Locatie : Raadhuisstraat 74 te Rucphen

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking, de bijbehorende stukken en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad liggen met ingang van 18 januari 2018 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Rucphen. De aanvraag, de ontwerpbeschikking, de bijbehorende stukken en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad zijn in te zien elke werkdag van 08:00 tot 12:00 en woensdagmiddag van 08:00 tot 20:00.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht over de ontwerpbeschikking en/of over de ontwerp verklaring van geen bedenkingen. De schriftelijke zienswijzen ten aanzien van de ontwerpbeschikking moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, schriftelijke zienswijzen ten aanzien van de ontwerp verklaring van geen bedenkingen moeten worden gericht aan de gemeenteraad. Zowel zienswijzen gericht aan het college als aan de raad kunnen worden gezonden naar Postbus 9, 4715 ZG te Rucphen.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven