Ontwerpbestemmingsplan ‘Parapluherziening Buitengebied Bunnik’, gemeente Bunnik

Logo Bunnik

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Parapluherziening Buitengebied Bunnik’ en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen gedurende zes weken ter inzage liggen met ingang van 24 mei 2018 (tot en met 4 juli 2018).

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

In het ontwerpbestemmingsplan ‘Parapluherziening Buitengebied Bunnik’ worden specifieke planregels uit de veertien nu geldende bestemmingsplannen voor het buitengebied vervangen door planregels, die meer en / of snellere (bij recht toegestane) ontwikkelingsmogelijkheden bieden. Dit komt bewoners en andere gebruikers van het buitengebied ten goede en daarmee tevens de vitaliteit en de leefbaarheid hier. Ruimtelijke kwaliteit en handhaving vormen belangrijke aspecten bij de totstandkoming en latere uitvoering van het paraplubestemmingsplan. Het plan past inhoudelijk in het gemeentelijke en provinciale strategische beleid en in dat van het Hoogheemraadschap.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het plan is binnen de genoemde termijn als volgt digitaal raadpleegbaar:

Het plan is volledig digitaal raadpleegbaar op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0312.bpBNKparapluBuiten-on01.

De bronbestanden van het plan zijn beschikbaar via http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0312/NL.IMRO.0312.bpBNKparapluBuiten-on01.

U kunt het plan ook inzien (digitaal en op papier) in het gemeentehuis, Singelpark 1 in Odijk.

Zienswijze indienen

Van 24 mei 2018 tot en met 4 juli 2018 kan iedereen als volgt een zienswijze over het plan indienen bij de gemeenteraad:

  • 1.

    schriftelijk: u kunt uw brief sturen naar de Gemeenteraad van Bunnik, Postbus 5, 3980 CA Bunnik.

  • 2.

    mondeling: hiervoor kunt u een afspraak maken met mevrouw De la Croix van de afdeling Fysiek domein, telefoonnummer (030) 659 4848.

  • 3.

    digitaal: met het formulier ‘Zienswijze indienen’, te vinden op www.bunnik.nl onder ‘Online regelen’.

Naar boven