Ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, herziening Slagendijk en Petersweg 5/5a Markelo".

Logo Hof van Twente

Van 24 mei 2018 tot en met 4 juli 2018 ligt het ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, herziening Slagendijk en Petersweg 5/5a Markelo" voor een ieder ter inzage.

 

Aan de Petersweg 5/5a te Markelo is een agrarisch erf met een intensieve veehouderij en een hoefsmederij aanwezig. De varkenshouderij is gestaakt. De nevenfunctie wordt voortgezet. Initiatiefnemers zijn van plan om in het kader van de Rood voor Rood regeling op de locaties Petersweg 5/5a en Slagendijk te Markelo ruim 1000 m² aan landschapsontsierende bebouwing te slopen. Hierdoor mag één compensatiewoning worden gebouwd op het perceel aan de Slagendijk. Beide locaties worden landschappelijk ingepast.

 

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien:

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://ftp.hofvantwente.nl/Reo/plannen/NL.IMRO.1735.BGxSlagendxPet5-/NL.IMRO.1735.BGxSlagendxPet5-OP10.

 

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

 

23 mei 2018.

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

drs. H.A.M. Nauta-van Moorsel MPM, burgemeester,

drs. D. Lacroix, secretaris.

Naar boven