Kennisgeving terinzagelegging ontwerp omgevingsvergunning SEIN (Meer en Bosch, Achterweg 5 te Heemstede)

Logo Heemstede

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heemstede zijn voornemens om omgevingsvergunning te verlenen voor de bouw van een polikliniek op het terrein van Meer en Bosch. De gewenste bebouwing is in strijd met het bestemmingsplan "Woonwijken zuidoost". Om het initiatief mogelijk te maken dient een omgevingsvergunning te worden verleend voor de activiteiten afwijken van het bestemmingsplan, bouwen en kappen van bomen. De gemeenteraad heeft voor dit project op 26 april 2018 een ontwerp-verklaring van geen bedenkingen (afgekort: VVGB) afgegeven.

Ontwerp omgevingsvergunning en VVGB ter inzage

Burgemeester en wethouders delen hierbij op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) mede dat met ingang van donderdag 24 mei 2018 de ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerp-VVGB met bijbehorende stukken gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage liggen.

Waar kunt u de stukken inzien?

De ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerp-VVGB zijn digitaal te raadplegen op de websites www.heemstede.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0397.OVachterweg5-0101). Ook liggen de ontwerpen gedurende bovengenoemde termijn ter inzage in de publiekshal van het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Heemstede.

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Gedurende bovengenoemde termijn (dus tot en met woensdag 4 juli 2018) kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen over de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerp-omgevingsvergunning indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Heemstede, Postbus 352, 2100 AJ Heemstede of via e-mail gemeente@heemstede.nl. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de heer R. van der Aar. Zijn gegevens vindt u hieronder. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerp-omgevingsvergunning en/of ontwerp-verklaring van geen bedenkingen de zienswijze betrekking heeft.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer R. van der Aar (023-5485764) van de afdeling Ruimtelijk Beleid. U kunt ook een email sturen aan gemeente@heemstede.nl.

 

Naar boven