Gecoördineerde kennisgeving ontwerpbeschikkingen Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en Waterwet Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Logo Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek

Gedeputeerde Staten van Flevoland maken bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen:

Omschrijving : het in afwijking van het bestemmingsplan bouwen en in gebruik hebben van een afvalwaterwaterzuivering voor het behandelen van alle vrijkomende afvalwaterstromen op het terrein van de afvalverwerkingsinrichting (stortplaats) Zeeasterweg. Voor het afwijken van het bestemmingsplan is op 13 maart 2018 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven door de raad van de gemeente Lelystad.

Aanvrager : Afvalzorg Deponie B.V.

Locatie : Zeeasterweg 42 te Lelystad

Het college van Dijkgraaf en Heemraden van Waterschap Zuiderzeeland maakt bekend dat het college het voornemen heeft om een vergunning op grond van artikel 6.1, lid 1, van de Waterwet te verlenen:

Omschrijving : het lozen van gezuiverd afvalwater vanuit de inrichting aan de Zeeasterweg 42 te Lelystad. Het afvalwater is afkomstig van diverse activiteiten inzake de afvalverwerking binnen de inrichting en van de naastgelegen inrichtingen van Flevocollect (HVC) en Orgaworld BV en wordt na zuivering geloosd in oppervlaktewater.

Aanvrager : Afvalzorg Deponie B.V.

Locatie : Zeeasterweg 42 te Lelystad

Ter inzage

De ontwerpbesluiten zijn vanaf 24 mei 2018 tot en met 4 juli 2018 in te zien via de website www.ofgv.nl van de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek (OFGV) en digitaal met de aanvraag en bijbehorende stukken voor iedereen op te vragen bij de OFGV via telefoonnummer: 088-63 33 000 of e-mail: info@ofgv.nl. Ook kunt u op deze manier een afspraak maken om de stukken in te zien in het kantoor van de OFGV. Daarnaast zijn de ontwerpbesluiten, de aanvragen en bijbehorende stukken voor iedereen van donderdag 24 mei 2018 tot en met woensdag 4 juli 2018 in te zien:

• in het gemeentehuis van de gemeente Lelystad, Stadhuisplein 2 in Lelystad. Hiervoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer: 140320;

• in het kantoor van het Waterschap Zuiderzeeland, Lindelaan 20 in Lelystad gedurende werkdagen van 09.00-12.00 uur en van 13.30-16.30 uur.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging van zes weken kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen inbrengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het bevoegd gezag p/a Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek (OFGV), Postbus 2341, 8203 AH Lelystad. Zienswijzen moeten worden ondertekend en ten minste naam en adres van de indiener, de datum, een omschrijving van het ontwerpbesluit waartegen de zienswijzen zijn gericht en een motivering bevatten. Voor het geven van mondelinge zienswijzen kan via het secretariaat van de OFGV telefoonnummer: 088 - 63 33 000 een afspraak worden gemaakt.

Er kan alleen beroep tegen de uiteindelijke besluiten worden ingediend door belanghebbenden die ook een zienswijze hebben ingediend of door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Vragen


Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de OFGV via telefoonnummer:088 – 63 33 000 of e-mail: info@ofgv.nl.


Kenmerk: HZ_WABO-70217

Naar boven