Melding voorgenomen concentratie Brainnet B.V. en Novisource N.V., Autoriteit Consument en Markt

Zaaknummer ACM/18/033019

Op 14 mei 2018 heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) een melding ontvangen van een voorgenomen concentratie in de zin van artikel 34 van de Mededingingswet. Hierin staat dat:

Brainnet B.V., een onderdeel van de VVM Beheer B.V., van klanten-, leveranciers- en prospectbestanden, goodwill, administratie en de handelsnamen (tradenames) “B-Street” en “Contracting Services” van Novisource Contracting Services B.V., onderdeel van Novisource N.V., Novisource B.V. en Novisource Contracting Services B.V. wil overnemen.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

  • Brainnet B.V.: houdt zich bezig met het centraal begeleiden van het detacheringsproces voor klanten in Nederland in de commerciële en publieke sector en het verlenen van aanvullende diensten die hier rechtstreeks mee verband houden, zoals pre-employment screening, het ontwikkelen van softwareapplicaties en advisering.

  • Novisource N.V.: houdt zich bezig met de detachering van (interim-) personeel en consultants in Nederland (100%) en dan met name in de financiële sector. Verder verzorgt Novisource de nodige aanvullende diensten die hier rechtstreeks mee verband houden.

Wilt u reageren? Dat kan alleen als u belanghebbende bent. Uw reactie moet binnen zeven dagen na de publicatiedatum van deze mededeling, onder vermelding van zaaknummer ACM/18/033019 zijn ontvangen bij:

Autoriteit Consument en Markt

Directie Mededinging

Postbus 16326

2500 BH DEN HAAG

telefax: (070) 722 2355

Autoriteit Consument en Markt B.L.K. Vroomen Teammanager Directie Mededinging

Naar boven