Voorontwerpbestemminsplan 'Bij de Watertoren 's-Gravendeel'

Logo Binnenmaas

Het college van Binnenmaas maakt op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat een nieuw bestemmingsplan wordt voorbereid. Met dit bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt om 80 woningen in het plangebied bij de watertoren in ’s-Gravendeel (kadastraal perceel gemeente ‘s-Gravendeel, sectie F, nummer 4238 en 3921) te realiseren.

Ter inzage

Het betreffende voorontwerpbestemmingsplan is inmiddels opgesteld en ligt op grond van de gemeentelijke inspraakverordening vanaf dinsdag 22 mei gedurende een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis. Ook is het voorontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de website van gemeente Binnenmaas, www.binnenmaas.nl onder ‘Actueel / Bekendmakingen en besluiten’ en via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder code: NL.IMRO.0585.BPSGDBijdewatertor-VO01.   

Inspraakreactie indienen

Tijdens de periode dat het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder schriftelijk of mondeling een inspraakreactie indienen. Een schriftelijke inspraakreactie kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Voor het geven van een mondelinge reactie of voor een meer uitgebreide toelichting kan telefonisch of online een afspraak worden gemaakt met de balie Omgevingszaken.

 

Naar boven