Ontwerp-besluit tot vaststelling wijzigingsplan – Hogenweg 1 in Schoorl – bouw van een woning

Logo Bergen (NH)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen maken op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het voornemen hebben met toepassing van artikel 5 lid 16 van het bestemmingsplan 'Landelijk Gebied Noord', medewerking te verlenen aan het wijzigingsplan voor een nieuw bouwvlak ten behoeve van een woning op het perceel Hogenweg 1 te Schoorl.

Met ingang van donderdag 18 januari 2018 ligt bij de balie in het gemeentehuis gedurende zes weken voor een ieder het ontwerp wijzigingsplan en de daarbij behorende stukken ter inzage. Op www.ruimtelijkeplannen.nl is het ontwerp-wijzigingsplan eveneens te raadplegen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen, Postbus 175, 1860 AD Bergen. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u binnen de hiervoor genoemde termijn contact opnemen met de heer R. Fa-Si-Oen op telefoonnummer 088- 909 7523.

 

Naar boven