Voorbereidingsbesluit Ambachtsezoom

Logo Hendrik-Ido-Ambacht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht maken op grond van het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad van Hendrik-Ido-Ambacht in zijn vergadering van 15 januari 2018 een voorbereidingsbesluit heeft genomen voor het plangebied Ambachtsezoom.

Het plangebied is gelegen aan de zuidwestzijde van Hendrik-Ido-Ambacht. De begrenzingen van het plangebied worden bepaald door deels de Ambachtsezoom en Zuidwende aan de noordoostzijde, een stukje Langeweg aan de zuidzijde en De Baak aan de westzijde.

Gezien de uitspraak van de Raad van State en de (gedeeltelijke) vernietiging van het bestemmingsplan 'Bedrijvenpark Ambachtsezoom' zal er een nieuw bestemmingsplan worden opgesteld.

De gemeenteraad heeft bepaald dat het besluit in werking treedt op de dag na de bekendmaking in de Staatscourant.

Het raadsbesluit en de bijbehorende verbeelding (=plankaart) liggen vanaf 17 januari 2018 ter inzage. De papieren versie ligt ter inzage in het informatiecentrum van het gemeentehuis in Hendrik-Ido-Ambacht, Weteringsingel 1 te Hendrik-Ido-Ambacht, tijdens openingstijden en in de bibliotheek aan de Hoge Kade 52 te Hendrik-Ido-Ambacht, tijdens openingstijden.

De pdf-bestanden staan op de gemeentelijke website www.h-i-ambacht.nl onder <ik woon>, <ruimtelijke plannen>, <bestemmingsplan, geldend>. Ook op de site www.ruimtelijkeplannen.nl zijn de bestanden geplaatst met IDN NL.IMRO.0531.vb06Ambachtsezoom-3001.

Het is op grond van het bepaalde in artikel 8.5 van de Algemene wet bestuursrecht niet mogelijk om tegen een voorbereidingsbesluit bezwaar te maken of beroep in te stellen.

Hendrik-Ido-Ambacht, 16 januari 2018

College van Burgemeester en wethouders van Hendrik-Ido-Ambacht.

Naar boven