Voornemen voorbereiding bestemmingsplan nieuwbouw Almende College

Logo Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek delen ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening mee dat het gemeentebestuur van plan is een bestemmingsplan voor te bereiden voor de locatie Laan van Schuylenburch 8 in Silvolde.

Het in voorbereiding zijnde plan voorziet in het vergroten van het bouwvlak ten behoeve van de maatschappelijk bestemming op de locatie Laan van Schuylenburch 8 in Silvolde om zo ten westen van het bestaande Almende College een nieuw schoolgebouw te realiseren.

Procedure

Op dit moment kunt u nog niet reageren; er liggen nu nog geen stukken ter inzage, er kunnen geen zienswijzen worden ingediend en er wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld een advies over het voornemen uit te brengen. Te zijner tijd zal een ontwerp van het bestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Dan is het mogelijk om te reageren op het plan. Op de gemeentepagina en op de gemeentelijke website wordt aangekondigd wanneer en op welke manier u kunt reageren.

 

Naar boven