Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpsstraat 119 Heerjansdam'

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maken bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpsstraat 119 Heerjansdam' met ingang van 17 mei 2018 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan voorziet in sloop en herbouw van de woning aan de Dorpsstraat 119 in Heerjansdam. De nieuwe woning komt direct aan de dijk te liggen en krijgt een positie meer centraal op het perceel.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf donderdag 17 mei 2018 gedurende zes weken ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (inwoners -> bestemmingsplannen -> bestemmingsplannen in procedure) en daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder bestemmingsplannen, zoek op Zwijndrecht). Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0642.BP16dorpsstraat119-2001.

Zienswijzen

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij de gemeenteraad zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen onder vermelding van 'zienswijze ontwerpbestemmingsplan Dorpsstraat 119 Heerjansdam' op de volgende wijze:

  • 1.

    schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht),

  • 2.

    per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl),

  • 3.

    mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 14 078).  

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht, 16 mei 2018

Naar boven