Gemeente Rhenen – Ontwerpwijzigingsplan “Weteringsteeg 46” te Rhenen

Logo Rhenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan “Weteringsteeg 46” te Rhenen in het kader van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) ter inzage wordt gelegd.

 

Inhoud

Het ontwerpwijzigingsplan “Weteringsteeg 46” te Rhenen voorziet in uitbreiden van een bestaande intensieve veehouderij aan de Weteringsteeg 46 in Rhenen. Door de uitbreiding wordt een “wintergarten”(uitloopruimte voor pluimvee) gerealiseerd. Dit zorgt er voor dat het bedrijf kan transformeren naar een welzijnsvriendelijkere pluimveehouderij.

 

Inzien

Het ontwerpwijzigingsplan, inclusief onderliggende stukken, ligt van donderdag 17 mei 2018 tot en met woensdag 27juni 2018 voor een ieder ter inzage.

•Het ontwerpwijzigingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl, via identificatienummer NL.IMRO.0340.WPWETERINGSTEEG46-ON01;

•de link naar het ontwerpwijzigingsplan is ook te vinden op onze website www.rhenen.nl (via de zoekterm “ter inzage leggingen”);

•een papieren exemplaar van het wijzigingsplan is in te zien in het Huis van de gemeente, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen. Inzien kan op afspraak, zie voor meer informatie www.rhenen.nl.

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Martijn van Dee, telefoonnummer 140317 of e-mail martijn.van.dee@rhenen.nl.

 

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn over bovengenoemd ontwerpwijzigingsplan schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze(n) indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen gestuurd worden naar Huis van de Gemeente, Postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van ‘Zienswijze team Economie en Ruimte’. Ook kunt u mondeling uw zienswijze(n) indienen. Neemt u hiervoor contact op met Martijn van Dee, telefoonnummer 140317.

Naar boven