Gemeente Noordwijk; Kennisgeving tervisielegging ontwerp-omgevingsvergunning plan Voorhof te Noordwijk (zaaknr.: 2017047757)

Logo Noordwijk

De Omgevingsdienst West Holland maakt namens het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk bekend, dat zij voornemens is toepassing te geven aan artikel 2.12 lid l sub a onder 3 Wabo ter verwezenlijking van 31 grondgebonden woningen aan de Schiestraat.

 

Overeenkomstig artikel 3.10 Wabo en afdeling 3.4 Awb ligt het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken met ingang van 17 januari 2018 op maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur, voor een periode van zes weken ter visie in de gemeentewinkel van het Gemeentehuis van de gemeente Noordwijk. Gedurende deze periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze met betrekking tot de voorgenomen besluiten indienen.

 

Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) dient te worden gericht aan het de Omgevingsdienst West Holland, t.a.v. het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 159, 2300 AD Leiden, onder vermelding van het trefwoord "Zienswijze Voorhof" en het zaaknummer van de aanvraag 2017047757.

Bij de gemeentewinkel van de gemeente Noordwijk kunt u inlichtingen krijgen over het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze.

 

Naar boven