Melding voorgenomen concentratie D.M. Equity Partners en Stella Fietsen Holding B.V., Autoriteit Consument en Markt

Zaaknummer ACM/18/032979

Op 7 mei 2018 heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) een melding ontvangen van een voorgenomen concentratie in de zin van artikel 34 van de Mededingingswet. Hierin staat dat:

D.M. Equity Partners een aanzienlijk minderheidsbelang in Stella Fietsen Holding B.V. wil verwerven. Dit vormt een concentratie in de zin van artikel 27 lid 1 onder b Mededingingswet. De bedrijven hebben op 7 mei 2018 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor deze transactie.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

  • D.M. Equity Partners: is een private equity onderneming die gelieerd is aan de Mandemakers Groep, waartoe diverse ondernemingen onder andere actief op het gebied van keukens, woninginrichting en meubels behoren.

  • Stella Fietsen Holding B.V.: is de houdstervennootschap van een groep ondernemingen die actief is op het gebied van de productie en verkoop van elektrische fietsen in Nederland en Duitsland.

Wilt u reageren? Dat kan alleen als u belanghebbende bent. Uw reactie moet binnen zeven dagen na de publicatiedatum van deze mededeling, onder vermelding van zaaknummer ACM/18/032979 zijn ontvangen bij:

Autoriteit Consument en Markt

Directie Mededinging

Postbus 16326

2500 BH DEN HAAG

telefax: (070) 722 2355

Autoriteit Consument en Markt B.L.K. Vroomen Teammanager Directie Mededinging

Naar boven