Voorbereidingsbesluit stedelijke gebieden gemeente Vianen

Logo Vianen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vianen maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening, gelezen in samenhang met artikel 3.42 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 19 april 2018 een voorbereidingsbesluit heeft genomen voor de stedelijke gebieden van de gemeente Vianen, zoals aangegeven op bijgevoegde kaart van het besluitgebied.

Het voorbereidingsbesluit heeft betrekking op het voorkomen dat bestaande en te realiseren bijgebouwen als zelfstandige woonfunctie in gebruik worden genomen en dat tweedelijns bebouwing bewoond wordt.

Het voorbereidingsbesluit geldt voor een termijn van een jaar en treedt in werking op 17 mei 2018.

Dit voorbereidingsbesluit ligt met ingang van 16 mei 2018 voor een termijn van zes weken ter inzage bij het gemeentehuis van Vianen, Voorstraat 30 in Vianen. Het voorbereidingsbesluit is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer is: NL.IMRO.0620.bp0038-VB01.

Met deze melding maken burgemeester en wethouders tevens bekend dat zij op basis van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening voornemens zijn om een bestemmingsplan voor te bereiden voor het bovenstaande gebied.

Naar boven