Omgevingsvergunning 'Leidsestraat 152' in Hillegom

Logo Hillegom

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom maken bekend dat zij hebben besloten een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een woning met Bed & Breakfast op de locatie Leidsestraat 152, Kadastraal bekend gemeente Hillegom, sectie D, nummer 3363. Deze omgevingsvergunning is voorbereid volgens de uitgebreide procedure in verband met het afwijken van het bestemmingsplan. De omgevingsvergunning bevat een ‘projectafwijkingsbesluit’ als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3 van de Wabo.

Voor de ontwikkeling is geen Verklaring van geen bedenkingen nodig, omdat het past binnen de lijst die op 13 oktober is vastgesteld door de gemeenteraad Hillegom.

Beroep

Dit besluit ligt vanaf 16 mei t/m 26 juni 2018 ter inzage bij de balie (bouwen en wonen) in het gemeentehuis, Hoofdstraat 115 in Hillegom, deze kunt u inzien op afspraak. Tevens is het besluit met ruimtelijke onderbouwing  in te zien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0534.OMGVLeidsestr152-VG01. Belanghebbenden kunnen vanaf 16 mei t/m 26 juni 2018 beroep aantekenen bij de rechtbank. Rechtstreeks beroep is mogelijk voor diegene die een zienswijze hebben ingediend, en voor belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijzen hebben ingediend. Een beroepsschrift dient te worden gericht aan de rechtbank in Den Haag sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

 (N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit Ruimtelijke Ordening de digitale versie beslissend.)

 

Naar boven