Vastgesteld bestemmingsplan ‘Willem Barentszkade 21 te West-Terschelling’

Logo Terschelling

Burgemeester en wethouders van de gemeente Terschelling maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 24 april 2018 het bestemmingsplan ‘‘Willem Barentszkade 21 te West-Terschelling’ ongewijzigd vastgesteld heeft (plan ID: NL.IMRO.0093.BP2016WBkade21-VG01).

Dit bestemmingsplan voorziet in het herbestemmen van een deel van het bestaande kantoor tot bedrijfswoning. Aan de bestaande bestemming “Kantoor” wordt een aanduiding “bedrijfswoning” toegevoegd. De regeling ziet op de bestaande bebouwing, er worden geen gebouwen toegevoegd.

Het raadsbesluit en vastgestelde bestemmingsplan liggen van maandag 14 mei 2018 tot en met maandag 25 juni 2018 voor een ieder ter inzage in de informatieruimte van het gemeentehuis en zijn ook te raadplegen via http://www.terschelling.nl en http://www.ruimtelijkeplannen.nl/. Tegen vergoeding kan een afschrift van het plan worden gevraagd op het gemeentehuis.

Tijdens de beroepstermijn kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld. Een beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U moet uw beroepschrift motiveren, dateren en ondertekenen. Beroep kan alleen worden ingesteld door een belanghebbende:

  • die over het ontwerp bestemmingsplan tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, dan wel kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze kenbaar te maken.

U stelt beroep in door een brief te sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In die brief vermeldt u uw naam en adres, de datum, de omschrijving van het besluit waarmee u het niet eens bent en waarom u het niet eens bent met dat besluit. U stuurt een kopie van dit besluit met het beroepschrift mee. U ondertekent de brief en stuurt deze naar het postadres van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt ook digitaal beroep instellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl.

Het bestemmingplan treedt op 26 juni 2018 in werking. Het instellen van beroep schorst de werking van het bestemmingplan niet. Degene die beroep heeft ingesteld kan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Wordt dat verzoek gedaan binnen de beroepstermijn dan treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en/of het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven