Merumerkerkweg 11 - Ontwerp-omgevingsvergunning

Logo Roermond

Het college van burgemeester en wethouders van Roermond is voornemens een omgevingsvergunning te verlenen ten behoeve van Merumerkerkweg 11, 6049 BX Herten: bouwen appartementencomplex, bestaande uit de volgende activiteit(en):

  • -

    bouwen van een bouwwerk: bouwen appartementencomplex;

  • -

    handeling in strijd met bestemmingsplan: bouwen appartementencomplex;

  • -

    uitwegen (verordening): t.b.v. bouwen appartementencomplex.

De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen van 16 mei 2018 t/m 26 juni 2018 ter inzage in het Stadskantoor, Kazerneplein 7. Gedurende de inzagetermijn kan door eenieder een zienswijze over het ontwerp naar voren worden gebracht bij het college van burgemeester en wethouders van Roermond, Postbus 900, 6040 AX Roermond. U kunt ook mondeling uw zienswijze indienen, hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoon (0475) 35 95 42.

Tegen de uiteindelijke beschikking kan in beginsel slechts beroep worden ingediend door een belanghebbende die een zienswijze heeft ingebracht.

Ontwerp-besluit vaststelling hogere grenswaarden

Het college van burgemeester en wethouders van Roermond zijn voornemens, op verzoek, hogere grenswaarden als bedoeld in artikel 83 lid 2 van de Wet geluidhinder, vast te stellen ten behoeve van de bouw van bovengenoemd appartementencomplex. Het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere grenswaarden met bijlagen ligt van 16 mei 2018 t/m 26 juni 2018 ter inzage in het Stadskantoor, Kazerneplein 7.

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden omtrent het ontwerpbesluit, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Roermond, Postbus 900, 6040 AX Roermond. U kunt ook mondeling uw zienswijze indienen, hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoon (0475) 35 92 76.

Naar boven