Ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, herziening Gorsveldweg 13 Hengevelde".

Logo Hof van Twente

Van 10 mei tot en met 20 juni 2018 ligt het ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, herziening Gorsveldweg 13 Hengevelde" voor een ieder ter inzage.

 

Door deelname aan de rood voor rood-regeling kan aan de Gorsveldweg bij nummer 13 een woning worden toegevoegd. Al eerder is op het erf de bouw van een tweede woning mogelijk gemaakt. De plannen zijn gewijzigd waarbij onder andere de Gorsveldweg wordt verlegd. De sloop voor toepassing van de rood voor roodregeling is afkomstig van de Bentelosestraat 55 a te Bentelo. Om die reden wordt het agrarisch bouwvlak verkleind en de aanduiding intensieve tak verwijderd. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken is deze herziening opgesteld.

 

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien:

 

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://ftp.hofvantwente.nl/Reo/plannen/NL.IMRO.1735.BGxGorsvweg13-/NL.IMRO.1735.BGxGorsvweg13-OP10.

 

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

 

9 mei 2018.

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

drs. H.A.M. Nauta-van Moorsel MPM, burgemeester,

drs. D. Lacroix, secretaris.

Naar boven