Bekendmaking m.e.r.-beoordelingsbesluit

Logo Noordwijkerhout

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout maken, overeenkomstig hoofdstuk 7 van de Wet milieubeheer bekend dat zij op 19 december 2017 hebben besloten dat voor de bestemmingsplannen:

 

-Sportpark De Boekhorst;

-Schippersvaartweg 39;

-Teylingen College;

- Kerkstraat 7;

-Zeestraat 50 en

-het omgevingsplan Bavoterrein

 

geen milieueffectrapportage behoeft te worden opgesteld. Op basis van de aangeleverde aanmeldingsnotitie en de desbetreffende paragrafen uit de genoemde bestemmingsplannen is gebleken dat de genoemde ontwikkelingen geen belangrijke nadelige milieueffecten hebben die de opstelling van een milieueffectrapportage noodzakelijk maken.

 

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf woensdag 17 januari 2018 gedurende zes weken ter inzage bij de balie van het gemeentehuis.

 

Het m.e.r. beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbeslissing ten behoeve van de nieuw vast te stellen bestemmingsplannen. Op grond van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht staat tegen dit besluit geen bezwaar of beroep open. Eventuele bezwaren tegen dit besluit kunt u geven in het kader van de procedure van de betreffende genoemde bestemmingsplannen.

 

Naar boven