Ontwerpbestemmingsplan Heerde Dorp, Brugstraat 2

Logo Heerde

Bestemmingsplan

Op 17 april 2018 heeft het college van Heerde besloten om het ontwerpbestemmingsplan Heerde Dorp, 12e herziening (Brugstraat 2) ter inzage te leggen. Dit overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht.

Doel van het plan

Op het perceel aan de Brugstraat 2 te Heerde was voorheen een bedrijf gevestigd. De bedrijfsactiviteiten zijn gestaakt. De voormalige bedrijfsbebouwing wordt gesloopt. Dit bestemmingsplan maakt de bouw van zes levensloopbestendige woningen met zes bijbehorende garageboxen mogelijk. Aan het bestemmingsplan is identificatienummer NL.IMRO.0246.412BRUGSTR2-on01 toegekend.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen vanaf woensdag 9 mei 2018 ter inzage voor een periode van zes weken. Op werkdagen is het ontwerpbestemmingsplan in te zien bij de ontvangstbalie in het gemeentekantoor aan de Eperweg 5 in Heerde. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Heerde via www.heerde.nl/planneninvoorbereiding.

Zienswijze

Tijdens de periode van 9 mei 2018 tot en met 19 juni 2018 kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Heerde. Wanneer u een zienswijze wilt indienen dan kunt u gebruik maken van een van de onderstaande manieren:

  • Schriftelijk door te schrijven naar postbus 175, 8180 AD Heerde.

  • Digitaal via www.heerde.nl/zienswijze.

  • Mondeling, door het maken van een afspraak met M. Kuipers van de afdeling Ruimte, Ondernemen en Wonen. Voor vragen kunt u ook bij haar terecht.

 

8 mei 2018,

Het college van Heerde,

Mr. G.J. de Graaf,

Burgemeester

B. van Zuthem,

Gemeentesecretaris

Naar boven