Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, herziening De Maneschijn 4, Oostelbeers

Logo Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening De Maneschijn 4, Oostelbeers’ ter visie wordt gelegd. Vanaf donderdag 10 mei 2018 ligt het ontwerpbestemmingsplan (NL.IMRO.0823.DEMANESCHIJN4-ONTW) en de bijbehorende stukken gedurende zes weken voor eenieder ter visie. U kunt het ontwerpbestemmingsplan raadplegen via de link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0823.DEMANESCHIJN4-ONTW. Het plan ligt ook ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Om het plan in te zien kunt u een afspraak inplannen.

Waar gaat het ontwerpbestemmingsplan over?

Het bestemmingsplan gaat om het saneren van het glastuinbouwbedrijf aan De Maneschijn 4 in Oostelbeers. De herbestemming bestaat uit het slopen van de bestaande kassen, het omzetten van de bestaande bedrijfswoning naar burgerwoning en het realiseren van 1 nieuwe reguliere woning. Daarnaast maakt het plan de ontwikkeling van een ruimte-voor-ruimte-woning op het naastgelegen perceel mogelijk door een wijzigingsbevoegdheid.

Wilt u hierover een zienswijze kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling (niet per e-mail) een zienswijze kenbaar maken op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u richten aan de gemeenteraad van Oirschot (Postbus 11, 5688 ZG Oirschot). Mondelinge zienswijzen kunt u tijdens openingstijden van het gemeentehuis op afspraak kenbaar maken bij de Centrale Balie.

Oirschot, 9 mei 2018

Naar boven