Vastgesteld bestemmingsplan

Logo Venlo

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Venlo maakt in het kader van de Wet ruimtelijke ordening de terinzagelegging bekend van het vastgestelde bestemmingsplan ‘Beleef- en Groetcentrum Grote Blerickse Bergenweg te Venlo-Boekend’.

Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid tot de omzetting en uitbreiding van de bestaande beheerderswoning en bijbehorende ruimtes tot een nieuw Beleef- en Groetcentrum (uitvaartcentrum) aan de Grote Blerickse Bergenweg 22-24 te Boekend, gemeente Venlo.

 

Inzage Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 10 mei 2018 tot en met woensdag 20 juni 2018 gedurende zes weken op werkdagen in het Stadskantoor, Hanzeplaats 1 te Venlo, voor eenieder op afspraak ter inzage. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantencontactcentrum, telefoonnummer 14 077.

Beroep Er kan gedurende een termijn van zes weken vanaf de dag na terinzagelegging alleen nog beroep worden ingesteld door een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten met betrekking tot het ontwerpbesluit geen dan wel niet tijdig een zienswijze te hebben ingebracht. Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag of via https://digitaalloket.raadvanstate.nl. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking de dag na het einde van de beroepstermijn. Indien gedurende de beroepstermijn bij de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven