Gemeente Stadskanaal –omgevingsvergunning: Landelijk gebied, 3e Oomsberg 7, 9585 PG Vledderveen

Logo Stadskanaal

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend dat, op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de omgevingsvergunning “Landelijk gebied, 3e Oomsberg 7”, is verleend.  Met de omgevingsvergunning wordt het verbouwen van de woning, het bouwen van een schuur, de legalisering van de bedrijfsvoering en het realiseren van een waterberging en het aanbrengen van lijnvormige beplanting, mogelijk gemaakt.

Waar kunt u de omgevingsvergunning inzien?

De beschikking en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 4 mei tot en met 14 juni 2018 voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Stadskanaal. U kunt de omgevingsvergunning in elektronische vorm raadplegen en verkrijgen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0037.OV1601-vs01 en op http://www.stadskanaal.nl

U wilt beroep instellen?

Belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig een zienswijze in te dienen en de belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend, kunnen tijdens de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de rechtbank Groningen, sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Voor de behandeling van het beroep is griffierecht verschuldigd. Tevens bestaat de mogelijkheid om een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Groningen in te dienen.

Als onverwijlde spoed dit vereist, kan ook een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage)

U wilt nadere informatie?Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de heer Bloem, telefoonnummer 06-46944939

Naar boven