BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING VOOR HET BOUWEN VAN 4 WONINGEN AAN DE GROTE BEERSTRAAT

Logo Groningen

Burgemeester en wethouders van Groningen maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het geldende bestemmingsplan ‘Paddepoel, Selwerd en tuinwijk, uitwerkingsplan Plutolaan’ voor het bouwen van 4 woningen aan de Grote Beerstraat in Groningen.

 

Ter inzage

Dit ontwerpbesluit ligt vanaf 18 januari 2018 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling VTH, Harm Buiterplein 1, geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 13.00 uur vrije inloop zonder afspraak. Van 13.00 uur tot 17.00 uur alleen op afspraak. Een afspraak kunt u maken via www.gemeente.groningen.nl/loket.

 

Beroep

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende tijdens de ter inzage termijn beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Dit geldt ook voor degene die redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend. Degene die een beroepschrift heeft ingediend en tevens van mening is dat spoed is vereist, kan een voorlopige voorziening vragen aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland.

 

Groningen, 11 januari 2018

Naar boven