Besluit tot definitieve onttrekking aan de openbaarheid van het zandpad in het verlengde van de Sandermannen in Heeze.

Logo Heeze-Leende

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heeze-Leende maakt bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 23 april 2018 heeft besloten tot definitieve onttrekking aan de openbaarheid van het zandpad in het verlengde van de Sandermannen in Heeze.

Het ontwerpbesluit heeft ter inzage gelegen van 30 januari 2018 tot en met 12 maart 2018. De ingediende zienswijze heeft niet geleid tot een gewijzigd besluit.

Het besluit van de gemeenteraad met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 3 mei 2018 tot en met 13 juni 2018 ter inzage in het gemeentehuis. Het besluit en de bijbehorende documenten zijn tevens digitaal raadpleegbaar via www.heeze-leende.nl.

Gedurende de periode van terinzagelegging kan door diegenen die tijdig zienswijzen tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend een beroepschrift worden ingediend bij de Rechtbank Oost-Brabant, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. Ook kunnen belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen of niet tijdig zienswijzen hebben ingebracht, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Oost-Brabant.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijk met uw beroep een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, Sector bestuursrecht. Dat kan schriftelijk via Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch of digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht (voor het digitaal indienen heeft u DigiD nodig).

Voor het indienen van een beroepschrift bent u griffierecht verschuldigd.

Naar boven