Terinzagelegging ontwerp Omgevingsvisie Oldebroek

Logo Oldebroek

Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van de Inspraakverordening bekend dat met ingang van 2 mei tot en met 12 juni 2018 de Ontwerp Omgevingsvisie Oldebroek voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis. Voor het raadplegen van de stukken kunt u een afspraak maken met mevr. M. Emming of dhr. J. Kaat, beiden te bereiken via tel nr. 0525 638200 of via email (MEmming@oldebroek.nl of JKaat@oldebroek.nl. De Omgevingsvisie is ook te raadplegen via de website:

De Omgevingsvisie Oldebroek heeft betrekking op het hele grondgebied van de gemeente Oldebroek. De visie geeft weer wat de ambitie van de gemeente Oldebroek is: optimaal inspelen op de kracht van de mensen, de pracht van het landschap, de unieke ligging en de ondernemingsgeest. De visie is opgesteld in samenspraak met belanghebbenden, bedrijven en inwoners.

Inspraak

Tijdens de termijn van terinzagelegging worden belanghebbenden en ingezetenen in de gelegenheid gesteld om mondeling of schriftelijk een inspraakreactie over de Omgevingsvisie Oldebroek in te stellen. Uw reactie kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 1, 8096 CP Oldebroek. Voor het mondeling indienen van een inspraakreactie kunt u contact opnemen met mevr. M. Emming of dhr. J. Kaat.

Inloopavond

Op woensdag 9 mei 2018 is er voor belangstellenden een inloopavond over de Omgevingsvisie. De bijeenkomst is in het gemeentehuis van Oldebroek, Raadhuisplein 1 in Oldebroek van 19.30 tot 21.00 uur. Tijdens de bijeenkomst zijn wethouder Westerbroek en diverse medewerkers van de gemeente aanwezig om uw vragen te beantwoorden en toelichting te geven. Daarnaast zal er om 19.45 uur een korte presentatie worden gegeven over de Omgevingsvisie.

Vervolgprocedure

Ingediende inspraakreacties worden opgenomen in een inspraaknota en van beantwoording voorzien. Iedereen die een inspraakreactie heeft ingediend, zal hierover te zijner tijd worden geïnformeerd. De gemeenteraad beslist over de vaststelling van de Omgevingsvisie Oldebroek. Op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht kan geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld tegen het besluit tot vaststelling van de visie.

Naar boven